Workshop in De Nieuwe Regentes door Eline van Ark

Zondag 22 December geeft Eline een workshop in De Nieuwe Regentes in Buurtbruis II, een workshopmiddag met kunstenaars en makers uit de buurt. Voor iedereen is er wel wat bij en eind van de middag kun je kiezen tussen twee films. Voor 5 euro inclusief een drankje (we hebben die dag ook glühwein en warme chocomelk) kun je aan een workshop meedoen. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt. Alle workshops zijn geschikt voor alle niveau’s, ook beginners.

Eline’s workshop ‘Bewegende Geluiden’ is een workshop ontwikkeld in samenwerking met Barbara Ebner tijdens hun project RADAR, waarin de dansers luisteren naar en reageren op de geluiden van het publiek. Eline en Barbara hebben een methode ontwikkeld waarin ze op verschillende manieren luisteren naar geluiden, en deze geluiden in beweging vertalen.

In de workshop gaan we deze verschillende manieren van luisteren verkennen, en daarmee de geluiden als motor voor beweging laten werken. Hierdoor gaan we dansen met geluid, tussen geluid, in geluid, worden we bewogen door geluid en creeren we geluid met en voor bewegingen. Voor iedereen die de wereld wel eens van een andere kant wil bekijken, en wil gaan spelen met wat er is, hier en nu.

meer info over Eline en Barbara’s RADAR project op http://cccompass.wordpress.com/

IMG_0012