Leonie Kuipers Performative Merging Games

With a group of people I want to explore how you can achieve an evolution in movement through playful exercises. With simple movement actions such as walking, standing still, moving in spatial figures and moving in layers in height, we explore how movement develops in space. I research the idea of connection and patterns, logic and dynamics that arise. The goal is to develop movement games that lead to interesting results in terms of choreography. I invite you to move and puzzle along!

—————————-

In deze werksessie wordt onderzocht hoe speelse oefeningen leiden tot ontwikkeling in beweging. Dit doen we aan de hand van simpele bewegingsacties als lopen, stilstaan het bewegen in ruimtelijke figuren en het verplaatsen in hoogtelagen. We onderzoeken het idee van verbinding en kijken naar logica, patronen en dynamieken die ontstaan. Ik nodig je uit om mee te bewegen en te puzzelen!

 


© Leonie Kuipers